צ'יפס מילון

צ'יפס מילון

צ'יפס (טוגנים) הוא חטיף אהוב המורכב מרצועות תפוחי אדמה מטוגנות. מקורו המדויק אינו ידוע, אך קיימות תיאוריות שונות.

הכנת צ'יפס דורשת בחירת תפוחי אדמה איכותיים, חיתוך אחיד, השרייה, טיגון בשמן חם ותיבול במלח. ניתן לאפות בתנור לגרסה בריאה יותר.

הצ'יפס הוא מאכל פופולרי ברחבי העולם ומופיע בתרבויות רבות. הוא מוגש כתוספת, כחטיף או כחלק ממנות מפורסמות.

הערך התזונתי אינו גבוה, אך ניתן להפחית את הסיכונים הבריאותיים על ידי הכנה נכונה.

טיפים נוספים: הימנעו מעומס בסיר, הוסיפו חומץ למים להשרייה וגלו וריאציות בינלאומיות כמו צ'יפס בלגי ופוטין קנדי.

כוכב אחד2 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים (עדיין לא דורג)
Loading ... Loading ...
פורסם ב 9 באפריל, 2024