סוג של פסטה

סוג של פסטה

פסטה: מאכל אהוב, מגוון וקל להכנה, שמקורו באיטליה וכבש את העולם.

סוגים עיקריים:

פסטה יבשה: זמינה במגוון צורות (ספגטי, פנה, מקרוני) וניתנת לאחסון לאורך זמן.
פסטה טרייה: בעלת מרקם רך יותר ודורשת צריכה מהירה (רביולי, טורטליני, ניוקי).
צורות שונות:

אטריות ארוכות: מושלמות לרטבים פשוטים.
אטריות קצרות: נהדרות עם רטבים סמיכים.
צורות מיוחדות: מיועדות למילוי.
הכנה פשוטה:

מרתיחים מים עם מלח.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי זמן הבישול המומלץ.
מסננים ומערבבים עם הרוטב האהוב.

כוכב אחד2 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים (עדיין לא דורג)
Loading ... Loading ...
פורסם ב 15 בפברואר, 2024