כינוי ללחם העשוי מקמח שיפון מלא

כינוי ללחם העשוי מקמח שיפון מלא

פומפרניקל: לחם כהה וצפוף זה, המגיע מגרמניה, עשוי מדגנים מלאים של שיפון ומתגאה בחיי מדף ארוכים בשל תכולת הלחות הנמוכה שלו.
שיפון בהיר וכהה: סיווג קמח השיפון כ"בהיר" או "כהה" תלוי בתכולת הסובין, המשפיעה על צבעו ועומק הטעם של הלחם.
פומפרניקל פיני: אוצר לאומי אהוב של פינלנד, לחם המחמצת הכהה הזה ידוע במרקם הצפוף ובטעם החמצמץ המיוחד שלו.
לחמים פריכים: לחמים דקים ויבשים אלה מגיעים במגוון צורות, כולל שמרים מותססים, מחמצת ו"קנקברוד" ללא תפיחה משוודיה.

כוכב אחד2 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים (עדיין לא דורג)
Loading ... Loading ...
פורסם ב 5 במרץ, 2024